Gradonačelnik organizovao prijem za fudbalere Borca i Krupe

768

Uoči finalne utakmice Kupa grada u fudbalu, gradonačelnik Igor Radojičić priredio je prijem za učesnike finala – fudbalere Borca i Krupe.  U izjavi novinarima po završetku prijema, Radojičić je rekao da je finalna utakmica Kupa grada kruna vrlo uspješne sezone za oba kluba.

Drago mi je da smo danas svi zajedno u Gradskoj upravi i želim da uputim čestitke i Borcu i Krupi na zaista sjajnim rezultatima u sezoni koja je za nama.

Prvi put, Banja Luka će od naredne sezone imati dva premijerligaša i to nas posebno raduje. Grad Banja Luka čini sve što može da obezbijedi adekvatne uslove za treniranje našim klubovima, a mislim da se izgradnja pomoćnog terena kod Gradskog stadiona pokazala kao pun pogodak – naglasio je gradonačelnik.


Trener Krupe Slobodan Starčević, rekao je da je radostan zbog uspjeha Krupe i Borca i zbog toga što će naš grad konačno imati dva kluba u najjačem rangu takmičenja.

– To je veliki dobitak za sve nas. Nisu u pitanju samo seniorske ekipe, već i podmladak. Oko 500 djece imaće razlog više da trenira i igra u jakoj konkurenciji – naveo je Starčević i dodao da će Krupa u finalu nastupiti u najjačem sastavu, bez obzira na to što za vikend ima obaveze u Premijer ligi.

Šef struke Borca Vule Trivunović, zahvalio se gradonačelniku na prijemu i naglasio da je sutrašnja utakmica idealna prilika za Borac da vidi gdje se trenutno nalazi u odnosu na premijerligaše.

– Raduje me činjenica da je Borac još prije mjesec dana obezbijedio povratak u Premijer ligu, a drago mi je i da je kolega Starčević ostvario odlične rezultate sa Krupom. Vjerujem da će ovi uspjesi biti dodatni podstrek i jednima i drugim da na dostojan način iduće sezone reprezentujemo naš grad u Premijer ligi, te da jedni drugima budemo samo još veći motiv za bolje rezultate – zaključio je Trivunović.

Finalna utakmica Kupa grada biće odigrana 25. maja, na Gradskom stadionu, sa početkom u 19.30 časova. Inače, ova utakmica se nalazi u programu obilježavanja slave grada – Spasovdana.

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!