Bjelica neće na EP?

575
Košarkaš Minesote Timbervulvsa Nemanja Bjelica najvjerovatnije zbog povrede neće igrati za Srbiju na predstojećem Evropskom prvenstvu.

Bjelica se povrijedio 15. marta tokom utakmice sa Bostonom. On je tom prilikom povrijedio stopalo, a operisan je nekoliko dana kasnije u Njujorku. Bjelici je popravljena čunasta kost u stopalu.

Američki novinar Deren Volfson rekao je da se Bjelica i dalje oporavlja od operacije stopala i da mu je rečeno da vjerovatno neće nastupiti na EP.

“Rečeno mi je da Bjelica vrlo, vrlo vjerovatno neće igrati na Evrobasketu u septembru. Još se oporavlja od operacije na stopalu. Šutira sedeći” napisao je Volfson.

Srpski košarkaš je ove sezone igrao u 65 utakmica, sa prosjekom od 6,2 poena, 3,8 skokova i 1,2 asistencije sa prosekom od 18 minuta po meču.

Bjelica je takodje zbog povrede stopala propustio nastup Srbije na Olimpijskim igrama u Rio de Žaneiru, na kome je nacionalni tim osvojio srebro. On je posljednji put igrao za Srbiju na EP 2015.

Srbija će na EP igrati u grupi D u Istanbulu sa Velikom Britanijom, Rusijom, Letonijom, Turskom i Belgijom, javlja Kurir.

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!