Real u finalu Lige šampiona sa Јuventusom

1304

Fudbaleri Real Madrida igraće u finalu Lige šampiona protiv Јuventusa, nakon što su večeras na stadionu “Vinsente Kalderon” izgubili od Atletika 2:1, ali zbog pobjede (3:0) u prvom meču prošli dalje.

Iako niko nije očekivao veća uzbuđenja kada je u pitanju prolaz u finale, ipak smo tako nešto dobili i to nakon samo 16 minuta.

Atletiko je poveo u 12. minuti kada je Koke asistirao, a Niguez pogodio. Samo četiri minute kasnije glavni sudija dosudio je penal za domaće, a siguran sa bijele tačke bio je Grizman.

Ipak, od tog trenutka igralo se većinom na sredini terena i Real je uspio da ublaži silne nalete Atletika. Sve je bilo riješeno pred kraj prvog poluvremena, tačnije u 42. minuti kada je Isko nakon asistencije Krosa savladao Oblaka. Tada je bilo jasno da Atletiko gotovo sigurno ne može proći dalje, jer su morali postići još tri, a ne primiti nijedan gol do kraja.

U drugom poluvremenu domaći se nisu predavali te su stvorili nekoliko dobrih prilika, a najbolju su propustili Karasko i Gameiro u 67. minuti, tačnije Navas im je fantastično odbranio.

Do kraja meča nije bilo većih uzbuđenja i Real se plasirao u finale. Tamo ih čeka duel protiv Јuventusa, koji je u sinoćnjem revanšu polufinala izbacio Monako. /sportsport.ba/

 

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!