Ovih 10 laži muškarcima uvijek treba oprostiti

809

Muškarci se često koriste manipulacija, ali u cilju da vas potpuno osvoje.

Ovih 10 laži muškarci redovno upotrebljavaju da bi vas impresionirali i ne bi trebalo mnogo da im zamjerite:

1. Sa koliko je žena spavao

Slično kao i kada su u pitanju njegove ljubavne vještine, veliki broj navodnih partnerki trebao bi da vas namami i natjera da istražite na šta su to tolike žene pale. Ponekad upali, ponekad ne.

2. Koliko često odlazi u teretanu i koliko ozbiljno vježba

Slušajući momke, rekle biste da skoro žive u teretani i da svi do jednog imaju tijela kao Apoloni, ali vjerovatnije je da ode ponekad i da ne vježba tako naporno.

3. Kako dobro zna svirati gitaru

Možda zaista zna, ali vjerovatnije je da je sate i dane svog života potrošio na uvježbavanje jedne pjesme koju uvijek svira.

4. Koliko je dobar u seksu

Oni slijede zanimljivu logiku – uvjere li vas da su izvrsni u krevetu, i sami ćete poželjeti to da isprobate.

5. Veličina penisa

Koju god veličinu kaže, budite sigurni da je u pitanju koji centimetar viška. A u to ćete se možda i sami jednom uvjeriti.

6. Koliko je važan njegov posao

On uvijek ima neke specijalne zadatke, ili odrađuje posao svog šefa, ili je glavni heroj firme u kojoj radi.

7. Koliko ima samopouzdanja

Možda želi da ostavi utisak samouvjerenog frajera, ali budite sigurni da postoji niz situacija u kojima nije toliko hrabar koliko želi pokazati.

8. Koliko može da popije

Prema njegovoj verziji, može popiti sigurno litar vina, plus nekoliko piva, plus bocu žestine… Prema onome u šta ćete se sami prije ili kasnije uvjeriti, popije litar vina i pod stolom je, kao sav normalan svijet.

9. Koliko je zaista snažan

Taj sto ima samo 50 kila? Pa kako ga ne bi mogao odnijeti na peti sprat? Čas posla! Ne vjerujte mu i ne dopuštajte mu da testira svoje sposobnosti na nečemu što vam je posebno drago i važno.

10. Koliko brzo vozi

Kako vam uopšte pada na pamet da dovodite u pitanje treba li mu 15 minuta do vas, ili sat vremena, jer živite predaleko jedno od drugog. /cosmopolitan/

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!