LŠ: Atletiko u revanšu polufinala dočekuje Real

523

Fudbaleri Atletika dočekuju gradskog rivala, ekipu Reala, u revanš utakmici drugog polufinalnog para Lige šampiona. Galaktikosi imaju prednost od 3:0 iz prve utakmice, pa se stiče utisak da je pred ekipom koju predvodi Dijego Simeone, gotovo neizvodljiv zadatak.

Real je veliki posao odradio u prvoj utakmici, gdje je pred svojim navijačima uspio da ubjedljivo savlada madridskog rivala.

Ipak, momci sa “bijele” strane Madrida ne žele da prerano proslavljaju prolaz u finale, smatrajući da još ništa nije riješeno.

“Uvijek dajemo sve od sebe, dvomeč još nije riješen. Svi smo bili fenomenalni, imamo veliku prednost, ali ništa nije gotovo. Atletiko je dobar tim i nije slučajno u polufinalu Lige šampiona”, izjavio je Ronaldo nakon prve utakmice.

Ekipa sa Visente Kalderona je u posljednje četiri decenije samo jednom pobijedila Real sa više od tri gola razlike, bilo je to februara 2015, kada je slavila sa 4:0 u Primeri.

“Mi smo ih već jednom pobijedili sa četiri gola na Visente Kalderonu, igrao je tada i Kristijano Ronaldo. Nikad se ne zna šta može da se dogodi u fudbalu, pitajte samo Pari Sen Žermen. Mi ćemo nastaviti da se borimo”, rekao je Koke.

I trener Dijego Simeone smatra da se neočekivane stvari događaju u fudbalu.

“Biće teško, ali to je fudbal. Borićemo se dok god postoji nada. Pokušaćemo da uradimo nemoguće. Mi smo Atletiko Madrid i možemo to da uradimo”, rekao je Simeone.

Defanzivac Atletika Stefan Savić istakao je da njegova ekipa mora da vjeruje do kraja.

“Biće teško preokrenuti rezultat ali mi ćemo vjerovati do kraja da to možemo da uradimo. Takav je naš mentalitet”, rekao je Savić. (RTS)

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!