Željko Joksimović prvi put progovorio o blizancima i Jovaninoj trudnoći

1740

Poznati pjevač raduje se što će se njegova porodica uvećati, a da njegova supruga Jovana ovog puta nosi dvojke, te kako se zbog svega toga osjeća.

Kako to mislite čestitate mi prinovu? To je jednina? Nije jedno dete, nego su deca. Naravno, radujemo se i neizmerno smo srećni – rekao  je kroz osmijeh Željko Joksimović i time po prvi put, ekskluzivno za list Alo  potvrdio vijest da njegova supruga i poznata voditeljka Jovana nosi blizance.

Iako nije želio da otkriva previše detalja s obzirom na to da je poznat i po tome što ne voli da priča o svom privatnom životu, ali i da je žurio na nastup kojim je otvorio jedan beogradski splav te večeri, popularni pjevač i kompozitor ipak nije mogao da sakrije koliko je ponosan na činjenicu da će još jednom postati otac, i to dvoje djece.

Kako je Jovana već u petom mjesecu trudnoće, niko i nije očekivao da će se i ona pojaviti na ovom Željkovom nastupu, posebno jer je već bila prošla ponoć, a čak su i za njega, kako kaže, ovo prilično sitni sati.

– Kako da vam kažem, i za mene je ovo kasno. Ja u ovo vreme već spavam. Ali razbudiću se. Uzeću kiselu vodu sa puno leda – bio je raspoložen za šalu Željko i dodao:

– Kasno mi je zaista. Ja inače već duže vreme ne nastupam ovako kasno. Leti da, ali ovako u prolećnom periodu, u ovo vreme ja već spavam, tako da, eto, nemojte mi zameriti što možda malo i izgledam pospano – objašnjava on. I možda se zaista tako i osjećao, mada na njegovom licu nije bila primjetna ni trunka umora. Jedino što su svi prisutni primjetili, a kasnije i publika kojoj je pjevao skoro dva sata, to je da Željko Joksimović blista za dvoje.

On priznaje da mu je prijalo što je ovog puta nastupao u Beogradu.

– Spavam kod kuće, tako da je to svakako plus. Inače, ne pravim razliku u smislu mesta na kojem nastupam. Nastup je nastup, ja volim da se družim s publikom i nekad je čak i lepše da to bude malo bliže i intimnije – rekao nam je Željko neposredno pred početak nastupa na jednom splavu.

Sve je podredio porodici

Željko ni ovog puta nije štedio energiju, a iako možda trenutno ima bitnije stvari na umu, on je dao sve od sebe i kao i uvijek napravio spektakularnu zabavu, a razlog zbog kojeg poznati pjevač u posljednje vrijeme nastupe zakazuje u Beogradu, otkriva izvor blizak pjevaču:

– Niko od njega to ne traži, posebno ne Jovana, koja nije jedna od onih razmaženih trudnica, ali njemu jednostavno teško pada da se odvoji od nje i Koste u ovom trenutku. Voli da je što više vremena s njima, pa tako i izbjegava nastupe zbog kojih bi morao da putuje u inostranstvo.

On je jako pažljiv prema Jovani, a sada kada je trudna posebno vodi računa o svemu jer su mu oni na prvom mjestu. Sve vrijeme je s njom na vezi i kada nije kod kuće, a poslije nastupa otišao je pravo kući – rekao je naš izvor, piše Alo.

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!