Liga šampiona: “Kralj” čeka Atletiko

669

Prvi mečevi polufinala Lige šampiona su na programu u utorak i srijedu, s tim što će prvi na teren izaći madridski timovi, branilac krune Real i Atletiko (20.45).

Možemo da se nosimo sa njima, pokazali smo to više puta. Nadam se da je sada trenutak da izborimo novo finale – rekao je trener “jorgandžija” Dijego Simeone.

Gradski rivali će prvo igrati na “Santijago Bernabeu”, a Real je u svim prethodnim duelima u elitnom takmičenju bio bolji.

Prošlost u ovom momentu ništa ne znači, ne razmišljamo o tome ni o finalu u Kardifu. Naoštreni smo i spremi za meč – jasan je strateg “kraljevskog kluba” Zinedin Zidan.

U istom terminu, dan kasnije, snage će odmjeriti najprijatnije iznenađenje takmičenja Monako i Juventus.

Utakmica u Seriji A sa Atalantom nam je bila korisna, jer oni igraju na sličan način kao Monako. Oba tima imaju dobre, mlade, brze igrače, a mi moramo da pokažemo našu uobičajenu čvrstinu i da ostanemo fokusirani, jer nas čeka težak meč – kaže Huan Kvardrado.

Sve oči u francuskom timu će biti uprte u mladog Kilijana Mbapea koji je već pokazao o kakvom potencijalu se radi.

Juventus je veliki klub koji ima sjajne igrače. Eliminisali su Barselonu koja je bila među favoritima za trofej i pokazali da imaju sve što im je potrebno da dođu do pehara. Ali, imamo i mi kvalitet i daćemo sve od sebe da dođemo do finala – zaključio je Mbape i dodao da jedva čeka duel sa Đanluiđijem Bufonom i da želi da savlada legendarnog golmana, pišu Večernje novosti.

POLUFINALE

Utorak (2. maj)
Real – Atletiko 20.45
revanš: 10. maja

Srijeda (3. maj)
Monako – Juventus 20.45
revanš: 9. maja

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!