Koncert Riblje Čorbe mijenja lokaciju zbog kiše, ulaz slobodan

2200

Koncert grupe ,,Riblja Čorba” biće održan večeras (četvrtak, 27. aprila) u Univerzitetskoj sportskoj dvorani (Studentski grad – Kampus). Lokacija događaja je pomjerena zbog najavljenih vremenskih nepogoda, ulaz je slobodan.

Od 20 časova očekuje nas nastup predgrupe ,,Tupas Mene”, a početak koncerta ,,Riblje Čorbe” planiramo oko 22 časa.

PETAK, 28.04.

BANjA LUKA DOBILA NOVI MURAL
Na zapadnom zidu Univerzitetske sportske dvorane u Studentskom gradu sutra će biti otkriven novi mural koji predstavlja Univerzitet u Banjoj Luci i istorijat osnivanja svih fakulteta. Mural su izradili studenti Akademije umjetnosti Banja Luka.

STUDENTSKI FORUM
Studentski forum okupiće u Sali za prezentacije Administrativnog kompleksa Vlade Republike Srpske predstavnike svih studentskih saveza i organizacija na nivou Univerziteta. Razgovaraće se o aktuelnim temama u vezi sa studentskim organizovanjem, problemima i perspektivama. Organizovana je panel diskusija sa uspješnim mladim ljudima koji su svoje ,,prve” korake napravili upravo u studentskom organizovanju tokom njihovih studija.

Studentski forum počinje u 16.30, a okupljanje i registracija počinje od 16 časova.

SVEČANOST ZATVARANjA

Ovogodišnja manifestacija ,,Dani studenata Univerziteta u Banjoj Luci” približila se kraju. Tim povodom biće upriličena svečanost zatvaranja u Univerzitetskoj sportskoj dvorani sa početkom u 20 časova.

Svečanosti će prisustvovati predstavnici Univerziteta, Studentskog parlamenta, Organizacionog odbora, Studentskih saveza i organizacija, predstavnici sponzora, učesnici aktivnosti, koordinatori, volonteri i najuspješniji sportisti na turnirima Sportskih igara kojima će tom prilikom biti uručene medalje i diplome.

Svečanim činom vraćanja univerzitetskog ključa rektoru Univerziteta spušta se zavjesa na ovogodišnje Dane studenata, navode u Studentskom parlamentu.

(unoportal.net)

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!