Mercedes GLC 220d 4Matic Coupe

582
Mercedes-Benz GLC 300 4MATIC Coupé,

Sa aktuelnim redizajnom najpopularniji evropski kompaktni premijum SUV, Mercedes GLC Coupe dobio je prednji dio u stilu većeg GLE modela, te moderniji enterijer, sa digitalnim instrumentima i najsavremenijom MBUX multimedijom.

Sa originalnim GLC modelom iz 2016. godine, koji je zamijenio prepoznatljivog uglastog prethodnika GLK-a Mercedes je napravio odličan poslovni potez. Aktuelni temeljni redizajn donio je podjednako velike promjene kako s vana, tako i u enterijeru.

U našoj zemlji najviše pažnje privlači model GLC 220d 4Matic Coupe, koji se može dobiti po cijenama od 97.597 KM. Za pogon ovog modela zadužen je 2.0-litarski turbodizelaš sa 194 KS, koje se na podlogu prenose pomoću devetostepenog automatskog mjenjača, uvezanog sa 4Matic pogonom na sve točkove.

Još jedna novina koja je došla sa redizajnom je Dynamic Body Control sistem aktivnog vješanja, a tu su i standardna glavna LED svjetla, dok se opciono nudi i najsavremenija inteligentna Multibeam LED tehnologija sa aktivnom projekcijom svjetlosnog snopa bez zasljepljivanja.

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!