Dnevni horoskop

1391

OVAN

Uspjeli ste da riješite sve ono što vas je opterećivalo na poslovnom planu i sada se osjećate mnogo bolje. Imate potrebu da sa voljenom osobom otvoreno porazgovarate o stvarima koje ste neko vrijeme držali u sebi. Problemi sa nogama.

BIK

Nije pretjerano povoljan dan za nova ulaganja, kredite, pozajmice ili bilo kakve finansijske promjene i odluke. Prija vam pažnja koju dobijate od osobe koja već duže vrijeme pokušava da vam se približi. Posjetite ljekara radi kontrole.

BLIZANCI

Zadovoljni ste okolnostima koje imate na ovom polju. Ostvarili ste stabilnost kojoj ste težili i dobro se osjećate zbog toga. Očekuje vas zanimljiv susret sa osobom do koje vam je iskreno stalo. Potrebno je da unosite više tečnosti.

RAK

Veoma ste odlučni i spremni ste da pokažete poslovne sposobnosti u najboljem svjetlu. Želite unapređenje. Moguće je da ćete sa voljenom osobom ostvariti stabilnu situaciju. Spremni ste da dođete do odluka. Prijala bi vam masaža.

LAV

U sebi imate mir, samopouzdanje i dobro se osjećate. Pred vama je povoljan period da donesete neke važne odluke na ovom polju. Moguća je prolazna avantura ali današnji dan generalno nije povoljan za ljubav. Osjetljivo vam je zdravlje.

DJEVICA

Moguće je da ni sami niste sigurni u kom smjeru biste trebali da krenete. Imate veliku dilemu po pitanju posla i karijere. Možete da očekujete pozitivnu situaciju sa voljenom osobom. Potrebno vam je više sna.

VAGA

Možete da se nadate ostvarenju pozitivnih promjena na polju posla. Pred vama je veoma povoljan dan. Spontano dolazite do novog poznanstva koje vas vodi do emotivnog zbližavanja. Nervna napetost vas prati.

ŠKORPIJA

Čekate na novu šansu da se pozabavite bitnim poslovima. Spremni ste da se maksimalno posvetite poslu. Dopada vam se osoba sa kojom na prvi pogled nemate ništa zajedničko. Problemi sa tahikardijom su mogući.

STRIJELAC

Pred vama je prilika da se pozabavite nekim poslovima koje ste odavno trebali da završite. Sa voljenom osobom imate lijepe trenutke tokom današnjeg dana. Ako ste slobodni, možete da očekujete flert. Izbjegavajte stres.

JARAC

Moguće je da vam je stabilnost na poslovnom polju ugrožena na neki način i da vas to veoma opterećuje. Imate utisak da vam voljena osoba unosi pritisak u život. Niste spremni da se sasvim posvetite vezi. Moguća je glavobolja.

VODOLIJA

Ukoliko sarađujete sa osobom koja je rođena u zemljanom znaku, tokom današnjeg dana možete imati neke kočnice. Imate stabilan odnos sa voljenom osobom i zbog toga ste zadovoljni. Mogući su problemi sa kičmom.

RIBE

Povratak starog kolege vam budi nove ideje za posao. Obnavljanje starih kontakata bi moglo da bude jako korisno za vas. Očekuje vas susret sa osobom koja bi mogla da djeluje pomalo distancirano. Nema problema sa zdravljem.

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!