Dnevni horoskop

223

OVAN

Preračunali ste svoje materijalne mogućnosti, možda ste zaboravili na neki račun ili vam prijeti novčana kazna. Predstoji vam neprijatno iznenađenje zbog koga ćete morati da izdvojite veću svotu novca kako bi riješili novonastale probleme.

BIK

Osoba sa kojom sarađujete donosi odluku koja vas zbunjuje. Niste sigurni šta je pravi uzrok tome pa uzaludno trošite vrijeme preispitujući svoju odgovornost. Prije nego što zaronite u more brige, uzmite u obzir da tuđe odluke nisu vaša odgovornost.

BLIZANCI

Vaša samouvjerenost smeta osobama koje vas okružuju i koje već neko vrijeme imaju strpljenja za vaše ispade. Ukoliko ne korigujete ponašanje, možete doživjeti veoma neprijatnu situaciju zbog koje vam prijeti i finansijska šteta.

RAK

Ispunjeni ste dobrim raspoloženjem tako da pomalo gubite realnu sliku o mogućnostima koje su pred vama. Veliki planovi mogu biti zaustavljeni neočekivano nepovoljnim odlukama nekih osoba koje vaše mišljenje isključuju u početku.

LAV

Slatkorječivi ste prema svima danas. Vaše dobro raspoloženje je, u stvari, maska za osećaj nesigurnosti koji vas je obuzeo. Podsvjesno želite da svojim dobronamjernim komentarima druge ljude motivišete da vam uzvrate isto.

Razočaraćete se.

DJEVICA

Pripazite na troškove, neophodno je da pažljivo i temeljno rasporedite svaki dinar. Nezaposleni treba da se obrate svojim prijateljima za pomoć. Krajem dana stiže vam olakšanje i jaka moralna podrška od strane starijeg člana porodice.

VAGA

Reagujte smireno, skloni ste nepromišljenim postupcima zbog kojih komplikujete odnose. Ne namećite svoj stav, jer se vaše mišljenje neće čuti. Istovremeno, ne komentarišite ljude koji nisu prisutni da se ne biste kasnije izvinjavali.

ŠKORPIJA

Vraćate se u formu. Poslovi koji su iz nepoznatih razloga tapkali u mjestu, danas se aktiviraju. Pomalo ste zbunjeni raspletom, jer ste poslije dugog čekanja izgubili nadu. Ovih dana ćete više preispitivati svoje motive nego što ćete nešto konkretno raditi.

STRIJELAC

Šta god da započnete završiće se haosom. Stresan dan je pred vama pa je najpametnije da izbjegnete sve situacije u kojima biste vi vodili glavnu riječ. Ako u obavljanju svog posla koristite automobil, ne krećite nigdje prije nego što ga prekontrolišete.

JARAC

Smeta vam to što ste svoju okolinu naučili da ste vi inicijator svega. Raspoloženje je takvo da biste danas više voljeli da odgovornost bude na nekom drugom, a da je na vama da se priključite i ispratite režiju koju je neko drugi smislio.

VODOLIJA

Budite strpljivi i doslijedni danas. Iako vam je neophodna puna koncentracija, vas obuzimaju premor i pospanost. Ako se ne trgnete, napravićete ozbiljne greške zbog kojih ćete trpjeti posljedice. Osim toga, budite oprezni na ulici i u saobraćaju.

RIBE

Osećate da stiže priliv energije koja vam je nedostajala. Paralelno pristižu vam nove obaveze koje vas mogu zabrinuti. Opustite se, iako je pred vama period napornog rada, na kraju vas čeka novčana nadoknada koja će vas razveseliti.

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!