Koncert Natali Dizdar: Hrvatska pop diva večeras u Banjaluci

532

Natali Dizdar, hrvatska muzičarka i pjevačica koja ove godine slavi 15 godina karijere, nastupiće večeras pred banjalučkom publikom, u klubu “Rudi”,  sa početkom u 22 sata.

Poznata pop pjevačica iza sebe ima tri studijska, jedan koncertni album i mnoštvo hitova, među kojima su: ”Ne daj”, ”Zamijenit ću te gorim”, ”Grijeh”, ”Stranac”, ”Stop”, ”Gazio si me”, ”Mjesto za jedno” i drugi koji su obilježili njen muzički put i donijeli joj mnoštvo muzičkih nagrada. Na aktuelnoj turneji promoviše posljednji album “Iluzije” iz 2017. godine za koji pjevačica kaže da donosi pravu Natali Dizdar.

-Valjda svako ima neki svoj tempo rada, a ako imaš iskren i zdrav pristup muzici, teško išta možeš požuriti. S obzirom na to da su za moja prva dva albuma pjesme pisali drugi autori, ne mogu govoriti o kreativnom zasićenju. Valjda je trebalo proći neko vrijeme da se odlučimo na neku drugu kombinaciju; autorstva i koautorstva. U svakom slučaju, nismo čekali, pisali smo, snimali, objavili uspješne singlove “Grijeh”, “Iluzionist”, “Ne reci zauvijek” i pritom se odlično zabavljali. Malo je potrajalo, ali jako smo zadovoljni svime urađenim jer ovo je definitivno moj album –rekla je Natali.

(Srpska Info)

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!