Dnevni horoskop

654

OVAN

Suviše očekujete od osobe koja često menja svoje raspoloženje i odluke. Budite diskretni u nečijem prisustvu. Važno je da se usredsredite na svoje prioritetne obaveze. Nema potrebe da gubite kreativnu energiju u raspravi sa neistomišljenicima. Obratite pažnju na svoje zdravstveno stanje i mogućnosti.

BIK

Djelujete uznemireno, ne možete da prihvatite nečiju odluku. Uzalud, ponavljate priču koja ne donosi željeni efekat. Izbjegavajte rizične situacije, budite mudri u susretu sa saradnicima. Ne prija vam nečija uloga i takmičarska atmosfera. Potrudite se da poboljšate svoju koncentraciju.

BLIZANCI

Potrebno je da preuzmete zaštitničku ulogu pred svojom porodicom. Obratite pažnju na nove događaje koji brinu voljenu osobu. Neko Vas iritira svojim nametljivim ponašanjem i remeti vam koncentraciju. Potrudite se da kontrolišete impulsivnu stranu svoje prirode.
IzbJegavajte naporne obaveze ili konfliktne situacije.

RAK

Nema razloga za potiskivanje emotivnih želja pred osobom koja dobro poznaje vašu ćud i karakter. Opustite se. Djelujete vešto u poslovnim dogovorima. Važno je da sačuvate samokontrolu i da dJelujete sugestivno na svoju okolinu. Podstičite kod sebe optimizam i dobro raspoloženje.

LAV

Suočavate se sa ironičnom situacijom, znak pažnje djeluje kao pogrešan korak koji vas udaljava od voljene osobe. Višak ponosa u ovom trenutku može da vam zasmeta ili da Vas navede na pogrešan zaključak. Obratite pažnju na zdraviji način ishrane.

DJEVICA

U emotivnom smislu, bez predomišljanja prihvatite dobru ideju koju predlaže voljena osoba. Nema razloga da preuveličavate lične mogućnosti ili da naivno vjerujete u nečiju hvalisavost. Poboljšajte zdravstvenu preventivu.

VAGA

Posvetite pažnju nekim porodičnim temama ili osobi koja djeluje pozitivno na vaše raspoloženje. Potrebno vam je nečije prisustvo i emotivna podrška. Imate loš predosjećaj u iščekivanju na rasplet nekih događaja na poslovnoj sceni, izbjegavajte sumnjive ponude i eksperimentalne situacije. Prijaće vam psiho-fizička relaksacija, opustite se.

ŠKORPIJA

Često znate da idealizujete određene događaje. Vaša emotivna nesigurnost potiče od prevelikih želja koje ne umijete pravilno da kanališete. Ukoliko vas iritiraju nečiji stavovi i ponašanje, izbjegavajte novu raspravu. Ponekad treba stvarati u kreativnoj izolaciji.
Nema potrebe da se opterećujete “teškim mislima”, opustite se.

STRIJELAC

PrimJećujete da partner ima neke tajne planove, što dodatno loše utiče na Vašu nervozu i emotivnu nesigurnost. Imate dobru priliku da korigujete različite poslovne propuste ili da završite neke obaveze starijeg datuma. IzbJegavajte konfliktne situacije.

JARAC

Ne dozvolite da vam neko sputava volju ili pravo na izbor. Zaslužujete bolji tretman.
Obratite pažnju na nove informacije koje otkrivaju važne detalje o poslovnoj saradnji. Budite selektivniji nego obično. Prijaće vam relaksacija i boravak u prirodi.

VODOLIJA

Nepotrebno iskušavate patnerovo strpljenje, možete zažaliti zbog nekih izgovorenih riječi ili ishitrenih postupaka. Budite strpljiviji. Nema razloga da forsirate svoje poslovno-finansijske planove ili da ignorišete nečije prisustvo i uticaj. Priuštite sebi kvalitetnu njegu i bolje uslove.

RIBE

Nema potrebe da tražite krivca za svoje promašaje. Djelujete vrlo provokativno na partnera, ali ne postižete željeni efekat. Zaokupljeni ste idejama koje treba da vam omoguće brzi ili lagodniji poslovni uspjeh. Pretjerujete u svojoj želji da ostavite veliki utisak. Važno je da poboljšate koncentraciju i raspoloženje.

(srpskacfe.com)

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!