Horoskop za 17. mart

547

Ovan
Vrijeme je za završavanje obaveza, ne za nove početke. Organizujte se bolje da biste stigli da uradite sve na vrijeme. Danas ste preosjetljivi, zdravlje može biti ugroženo, pa bi bilo dobro da jačate imunitet.

Bik
Danas je odličan dan za neki kraći put, pa iskoristite priliku ako Vam se pruži. Nije dobro vrijeme za odlaganje obaveza, ni kašnjenje, jer možete snositi posljedice. Saradnici su pomalo napeti, pa se na zamjerajte, nego pazite šta kome pričate.

Blizanci
Danas možete naći neki novi način da zaradite novac. Ako ste skoro imali nepredviđene troškove, danas ih možete nadoknaditi. Manje brinite o svemu, više radite. Tako će Vam biti lakše.

Rak
Mogli biste da idete na neki put ili bar da isplanirate putovanje na koje ćete ići uskoro. Pozitivni ste i danas će Vam sve ići od ruke. Moguća je dobra saradnja sa osobama koje nisu iz Vašeg mjesta.

Lav
Danas niste u formi i ne osjećate se najbolje. Biće Vam potrebno dosta odmora, jer ste se preforsirali prethodnih dana. Sada je vrijeme da radite nešto što Vas opušta, što volite. Provedite više vremena sa porodicom ili idite u šoping.

Djevica
Danas će Vam se jako brzo mijenjati raspoloženje. Ne osjećate se baš najbolje. Ne dopada Vam se to što morate da tražite uslugu od partnera ili kolega, ali napravite kompromis.

Vaga
Niste orni za rad, najradije biste se samo odmarali. Ako imate dosta obaveza, budite detaljni i provjerite sve što radite više puta. Odredite prioritete i držite se toga.

Škorpija
Jako Vam je važno da saradnicima pokažete koliko vrijedite. Dajte sve od sebe da danas zablistate na poslu. Romantični ste i strastveni, pa danas svakako nećete zapostaviti privatni život. Prija Vam pažnja koju dobijate od drugih.

Strijelac
Moguće su manje zdravstvene poteškoće. Ne osjećate se baš najbolje i jako ste napeti. Neka bliska osoba Vam može dati dobar savjet u vezi sa problemima koje imate.

Jarac
Komunikativni ste. Pazite samo gde ostavljate ključeve i dokumenta. Nije dobar dan za kupovinu tehnike, ni kraća putovanja, ali je dobar za planiranje naredne nedjelje i odmor.

Vodolija
Očekuje Vas izuzetno stresan dan na poslu. Iako ćete imati povećan priliv novca, imaćete utisak da zaslužujete više. Svakako, drugi će prepoznati Vaš svakodnevni trud i bićete pohvaljeni. To Vam može značiti.

Ribe
Danas ste jako napeti. Potrudite se da razmislite šta možete da uradite da poboljšate svoje raspoloženje. Fokusiranjem na posao ćete se osjećati mnogo bolje i nećete misliti o problemima.

astrolog Jovana Vilimonović/Mondo

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!