Direktor bolnice zatekao med. sestru sa ljubavnikom: On go pobjegao u podrum, ona na bolovanje

2588

Oni su uhvaćeni u toku noćne smjene i protiv medicinske sestre pokrenut je disciplinski postupak jer ga je “natjerala” da glumi bolesnika.

Noćni nenajavljeni obilazak rezultirao je pokretanjem disciplinskog postupka, prenijele su Leskovačke vesti.

Direktor leskovačke Opšte bolnice Nebojša Dimitrijević zatekao je ovog vikenda, tokom noćnog nenajavljenog obilaska ove zdravstvene ustanove, medicinsku sestru sa Neurologije u ljubavnom zanosu sa svojim ljubavnikom i protiv nje je pokrenut disciplinski postupak, potvrđeno je Leskovačkim vestima.

Direktor je medicinsku sestru sa Odjeljenja neurologije i njenog obnaženog ljubavnika zatekao u jednoj od kancelarija u toku radnog vremena što ga je, tvrde očevici, vidno uznemirilo i šokiralo, pogotovo s obzirom na činjenicu da se ljubavni par dao u bijeg.

Moram da priznam da nisam očekivao baš takvu jednu scenu. Bilo mi je jako neprijatno! – rekao je za lokalne medije direktor bolnice.

– Ljubavnik se od sramote najprije prekrio ćebetom preko glave, iako su mu „sijevale“ genitalije, pa je tako obnažen počeo da bježi.

U podrumu, gdje se kasnije sakrio, golog su ga pronašli radnici obezbjeđenja, misleći da je u pitanju provalnik – prepričavao je dobro obaviješten izvor noćnu situaciju o kojoj danas bruji cijela bolnica, dok je posramljena medicinska sestra je već danas „pobjegla“ na bolovanje, nakon što joj je jasno stavljeno do znanja da će protiv nje biti pokrenut disciplinski postupak i mogući otkaz.

Izvjesno je da poslije ovog slučaja nikome više neće pasti na pamet da vodi ljubav u bolnici, za koju se u gradu i glasno priča da to nije prvi slučaj.

Ljubavnik, inače iz Bobišta, nije upošljenik bolnice, a njega je četrdesetogodišnja medicinska sestra „privela“ na svom radnom mjestu, navodeći ga da glumi bolesnika, čime je teško prekršila radnu disciplinu, prenosi Telegraf.

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!