Fonjini eliminisao Mareja

607

Italijan Fabio Fonjini savladao je Britanca Endija Mareja na Mastersu u Rimu sa 2:0 u setovima (6:2, 6:4) i eliminisao prvog igrača svijeta već u drugom kolu turnira.

Fonjini je još jednom pokazao svoj raskošni talenat i odigrao jedan od najboljih mečeva u karijeri, dok je Marej potvrdio da se ne nalazi u najboljoj formi pred drugi grend slem u sezoni.

Fonjini je odlično servirao, a još bolje igrao na servise Britanca (napravio četiri brejka), pa je meč završio za nešto više od sat i po vremena u svoju korist poslije dva seta – 6:2, 6:4.

Marej se “probudio” u finišu drugog seta, kada je i jedini put oduzeo servis protivnika, ali za potpuni preokret protiv raspoloženog Fonjinija nije imao snage.

Najbolji teniser svijeta tako neće imati priliku da brani trofej osvojen prošle godine, što znači da će po završetku sedmice Novak Đoković dodatno smanjiti bodovni zaostatak.

Fonjini će u trećem kolu igrati protiv boljeg iz duela između Viktora Troickog i Saše Zvereva, koji je na programu danas, javlja RTS.

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!