One su “vatra živa”: 10 najseksepilnijih glumica (VIDEO)

1417

10. Andželina Džoli – važi za jednu od najljepših žena svijeta i jednu od „najvrelijih“ glumica u Holivudu. Dobiitnica je Oskara i postala je popularna u naslovnoj ulozi hit serije filmova „Lara Croft“.

9. Ema Stoun – glumila još kao dijete, u ranim tinejdžerskim godinama, a potom i u komediji Superbad (2007).

8. Šarliz Teron – jedna od najpopularnijih glumica u Holivudu. Ona je rođena 7. avgusta 1975. godine, ali izgleda prelijepo kao i uvijek. Osvojila je Oskara za film Monster, a potom snimila filmove Đavolji advokat, The Italian Job i Mighti Joe Ioung.

7. Olivija Vajld – glumica i manekenka, jedna od najseksi glumica u Holivudu. Ona je bila peta najseksi ličnost u 2010. Njeni najznačajniji filmovi: The Change-Up i Tron Legaci.

6. Džesika Alba – jedna od najseksepilnijih manekenki i glumica. U njene značajne filmove spadaju Fantastic Four, Sin Citi i Machete.

5. Skarlet Johanson – glumica, model i pjevačica. Smatra se jednom od najpopularnijih glumica u Holivudu. Nekoliko časopisa ju je uvrstilo u listu najseksi žena. Njeni najznačajniji filmovi: The Avengers, The Prestige, Vicki Cristina Barcelona i The Iron Man.

4. Megan Foks – počela svoju glumačku karijeru 2001. godine i  postala svjetska senzacija u vrijeme filma Transformersi. Smatra se seks simbolom. Ona je jedna od najpopularnijih holivudskih glumica.

3. Mila Kunis – rođena u Ukrajini u jevrejskoj porodici.  Njeni najznačajniji filmovi: Black Svan, Friends vith Benefits i Forgetting Sarah Marshall.

2. Natali Portman – prelijepa Natali je glumica i model sa dvostrukim, američkim i izraelskim državljanstvom. Ona je jedna od najljepših žena na svijetu. Osvojila je Oskara u  filmu Black Svan. Ostali značajni filmovi: V for Vendetta, Thor, No Strings Attached.

 

1. Marion Kotijar – na vrhu liste najseksi glumica u Holivudu. Marion Kotijar je francuska glumica koja u poslednjih nekoliko godina ostvarila veliki uspjeh u Holivudu. Ona je sada poznata širom svijeta i jedna je od najljepših glumica svoje generacije. Ona je glumila u filmu Inception. Ostali filmovi: Midnight in Paris i Public Enemies – veoma su dobro primljeni. Ona viđena i u filmu The Dark Knight Rises. U filmu La Vie En Rose dobila je Oscara, koji joj je omogućio da postane prva osoba koja je osvojila Oskara za francuski film.

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!