Partizan mora Vujoševiću da plati 113.000 evra za sedam dana

430

Nekadašnji trener košarkaša Partizana Duško Vujošević dobio je spor na sudu protiv crno-bijelih i dao klubu rok od sedam dana da mu isplati dug od 113.000 evra, otkrio je predsjednik Ostoja Mijailović.

On je gostujući u Sportskom dnevniku RTS-a pričao o finansijskim problemima Partizana, i tom prilikom objelodanio da je klub izgubio spor sa svojim bišim trenerom.

“Mislim da je Vujošević obilježio jedan dio istorije Partizana i da je čovjek koji neće staviti svilen gajtan Partizanu oko vrata. Na tu prijetnju koju je uputio gledam kao mjeru upozoranje za naplatu. Moram da mu kažem da je Partizan u blokadi i da ne može da naplati. Trenutno ne postoje sredstva u Partizanu, kojima to može da se plati”, rekao je Mijailović.

Prvi čovjek crno-bijelih otkrio je i da se Nikoli Milutinovu duguje 200.000 evra, ali da je osnovni dug svega 18.000 a ostalo su kamate koje na dnevnom nivpu iznose 50 evropskih novčanica.

Podsjetimo, prema informacijama koje su nedavno saopštene, dug Partizana je nešto veći od sedam miliona evra a klupski račun je blokiran. (RTS, Tanjug)

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!