Jesen stiže: Fabrique sprema iznenađenja

620

Jesen polako kuca na vrata, a banjalučki klub Fabrique nastavlja u dobrom ritmu.

U suterenu RK Boska, ovog ovog petka Nebs Jack vam predstavlja jednog od najaktuelnijih beogradskih DJ-eva i tvorca čuvenog remixa “Born Slippy” Andrew Mellera.

Ulaz do ponoći je 3KM, a  poslije 5KM. Za informacije o događajima u Fabrigue posjetite Facebook profil @fabrique.banjaluka ili Instagram nalog @fabrique__club.  A mjesto ćete moći rezervisati ako pozovete broj +387 63 946 888.

Andrew Meller (Andrija Antić) jedan je od osnivača još tri projekta ReWire, Beat And Juice i Depth Perception.

Фотографија корисника Fabrique

Njegov zuk prisutan je od 2009, kada je zajedno sa Robertom Zigraijem (TKNO) pokrenuo projekat REWIRE, koji se kasnije proširio i na Nenada Stankovića.

S obzirom da su svi odrastali uz funk, tehno, disko i haus, produkcija im je bila mješavina svega toga.

Sa preko 60 izdanja na raznim etiketama i par top chartova, radili su u bezbroj klubova u Srbiji, ali i inostranstvu. Redovni su gosti i festivala, a EXIT ih je ugostio tri puta.

Kako je vrijeme prolazilo i zvuk se mijenjao, odlučili su da svako krene na svoju stranu, i tako je prije tri godine nastao projekat Andrew Meller. Pod tim imenom možete naci više pravaca muzike, koji su takođe bazirani na haus zvuku.

Primjese idu zavisno od raspoloženja bilo to deep, tech ili tehno u svakom slučaju radi se od manje semplovanim i više sviranim temama.

Prvenstveno kao DJ, pa kao producent, ne ostavlja publiku ravnodušnom. Voli da ekperimentiše na podijumu i da se igra ljudskom psihologijom uz što duži set.

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!