„Akvana“ saopštila da njeni radnici ostaju bez plata

89

BANjALUKA – Uprava banjalučke „Akvane“ saopštila je da zbog nemogućnosti finansiranja tekućeg poslovanja i servisiranja dospjelih obaveza neće biti u mogućnosti isplaćivati plate radnicima.

-Ukoliko se postojeća nelikvidnost održi i u narednom periodu vrlo vjerovatno je nastupanje obustave procesa rada u Gradskom olimpijskom bazenu i Vodenom parku „Akvana“ u jeku sezone – navode u saopštenju.

Dodaju da , s obzirom na to da poslovnim planom predviđene mjere zavise od odluka organa grada Banjalula apeluju na Skupštinu grada i odbornike da nađu načina da se predmetne odluke što prije donesu, a „Akvani“ omogući dalji nesmetan rad.

Vanredna sjednica Skupštine grada Banjaluka na čijem dnevnom redu je stanje u preduzeću “Akvana” odgođena je jer juče jer se poslanci nisu osjećali bezbjedno, nakon što je gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković pred početak sjednice u Gradsku upravu uveo građane koji su protestovali i koji su psovali i izviždali odbornike koji su prolazili pored njih dok su išli u skupštinsku salu.

IZVOR:GLAS SRPSKE

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!