Uspavan staford koji je Banjalučanki odgrizao dio butine

480
Uspavan je staford koji je početkom maja u banjalučkom naselju Borik napao i teško povrijedio Banjalučanku kojoj je otkinuo komad mišića, saznaju “Nezavisne“.

Banjalučanka se tada kretala ispred “Titanika” u Boriku pješačkom stazom i krenula je da pređe ulicu.

Kako je tada medijima ispričao njen surug, u tom trenutku bio je pušten staford bez povoca i brnjice i vlasnica je dozivala psa, međutim on je nije slušao kretao se za njegovom ženom.

– Vlasnica je zamolila moju suprugu da uhvati psa. Supruga se zaustavila na pješačkom prelazu da pas ne ide za njom jer i sami imamo psa zna kako pas reaguje da ga auto ne bi udarilo. Pas je prišao supruzi, ponjuškao je, udaljio se metar od nje i vlasnica je prišla psu. Vjerovatno je prišla sa nekom dozom straha i kako mu je ona prišla pas se automatski okrenuo i napao moju suprugu. Skočio joj na glavu, ona kaže da je instiktivno postavila ruke, ogrebao je po licu – ispričao je tada njen suprug.

Dodao je da se pas potom spustio i ugrizao ženu za butni mišić.

Inako su mladići pokušavali da odvoje psa, međutim bio je jak stisak te ga nisu uspjeli odvojiti dok nesrećnoj ženi nije odgzirao komad mišića.

Izvor: Nezavisne

PODIJELI

1 komentar

  1. Zena osakacena ostatak zivota, pas uspavan. Do kad ce se vlasnici malisana ponasati neodgovorno? Nadam se da cete do kraja ispratiti pricu, objaviti sudski epilog.

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!