JOŠ JEDAN DOKAZ LJUDSKE ZLOBE: Poznati doktor iz Banjaluke pucao i tukao pticu (FOTO)

1126

Proteklog vikenda u Banjalučkom naselju Malta odigrala se prava drama, kada je poznati doktor iz ovog naselja prvo pucao, a zatim tukao štapom gavrana koji nije mogao da uzleti.

Kako saznaju naši izvori, doktor je iz zračne puške, poznatije kao “ptičarka”, gađao pticu koja se kretala po tlu, ugrožavajući tako sigurnost i zdravlje drugih građana.

Međutim, ni tu nije bio kraj ovog zlobnog čina, jer je nakon nekoliko ispaljenih metaka koje je promašio, doktor posegnuo za štapom, nakon čega je nastavio da se iživljava i tuče gavrana.

“U najmanju ruku bila sam šokirana prizorom koji sam vidjela, jer je ptica ostala da leži na zemlji. Nisam bila sigurna da li je još uvijek živa, prišla sam joj i iznenadila sam se što je nakon ovoliko udraca preživjela. Pokupila sam je i odnijela u veterinarsku ambulantu kako bi joj bila ukazana pomoć” – ističe žena koja je bila očevidac.

Detaljnom pretragom utvrđeno je da je gavranu slomljeno krilo i da mu je neophodan period mirovanja i liječenja.

U veterinarskoj ambulanti mole za pomoć:

” 350 KM nekako nam se učinilo kao mala cijena za 15 godina života koliko je ovoj bebi još ostalo… Naravno sa tim dugom trebamo vašu pomoć. Kao i inače PayPal donate@wagwag.club ili direktno u ambulanti BLVet, Bulevar Stepe Stepanovića 173, 78000 Banja Luka. Kontakt telefon: 051/235-590 ili 066/484-37. Ali trebamo i smještaj za njega dok se ne oporavi i to HITNO” – stoji u Instagram objavi ove veterinarske ambulante.

foto: BLVet Banjaluka, društvene mreže

PODIJELI

1 komentar

  1. Ima li poznati “doktor” ime i prezime? Da li je neko prijavio slucaj policiji? Mene apsolutno ne interesuje njegova diploma i strucnost, oni nemaju vezu sa njegovim karakterom…

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!