Trivić: U planu uspostavljanje avio-linije za Istanbul

218
Prema podacima “Aerodroma Srpske” od januara do aprila prevezeno je oko 140.500 putnika i taj podatak znači da je zabilježen znatno veći broj letova u odnosu na prošlu godinu – rekla je v.d. direktor ovog preduzeća Natalija Trivić.

Trivićeva je navela da u toku zimskog perioda sa banjalučkog aerodroma najviše letova ima za zemlje Evropske unije i da su već od maja uspostavljeni čarter letovi za egzotične destinacije.

– Počeli su čarter letovi za Hurgadu, Tursku, Tunis, a od ove godine uspostavljeni su letovi i za Atinu. Broj čarter letova su povećani tokom ljetnih mjeseci – istakla je Trivićeva.

Govoreći o eventualnom ukidanjuu linija ona je istakla da Aerodrom Srpske nije dobio zvaničan podatak o otkazivanju pojedinih linija, gostujući u Jutarnjem programu RTRS-a.

– Nismo dobili zvaničan podatak za otkazivanje nikakvih letova i u ovom momentu našim putnicima su i dalje na raspolaganju svi letovi – istakla je Trivićeva.

Navela je da ponedjeljkom i petkom saobraća čarter let od Banjaluke do Tivta.

– U plani su u letovi za Tursku, odnosno za Istanbul tokom čitave godine – najavila je Trivićeva i dodala da će Aerodrom Banjaluka nastaviti da razvija i planira poslovanje kako bi bili operativni za sve putnike.

Izvor: Glas Srpske

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!