Srpski teniser Filip Krajinović nagovijestio je skori kraj profesionalne karijere poslije poraza od Frensisa Tijafoa na startu Rolan Garosa, pišu RTS i Tanjug.

Krajinović je na početku meča dobio udarac lopticom u vrat, ali ne misli da je to razlog za poraz od Amerikanca, više je pričao o skorom kraju karijere.

– Mislim, dobio sam jak udarac u grlo odmah na početku. Malo mi je smetalo u vezi sa disanjem. Međutim, nije to uzrok što sam izgubio. To je jedna jako loša serija u mojoj karijeri koja nema kraja i jednostavno teško mi sve ovo pada. Svašta nešto mi prolazi kroz glavu i misli. Uskoro ću objaviti neke vijesti u vezi moje karijere, biće možda neočekivano, ali uskoro će svi saznati šta će biti – rekao je Krajinović na konferenciji za medije u Parizu.

Krajinović nema nijednu ATP titulu, a najveći uspjeh u dosadašnjoj karijeri mu je finale Mastersa iz serije 1000 u Parizu 2017. godine.

Igrao je i finale Kvinsa prošle godine, Hamburga 2021, a 2019. je igrao za titulu u Stokholmu i Budimpešti.

– Za neki nastavak treba još veći rad, motivacija, tim ljudi, svašta nešto. Dugo se gubim u svemu ovome, ne osjećam se na terenu jako. Opet ponavljam, sve mi teže padaju pobjede, igra moja, koja je bila agresivna, nestala je. Nisam to ja više na terenu i počinje sve da me jako muči. Svašta mi pada na pamet. Razmišljao sam o pauzi, međutim, godine ne dozvoljavaju. Imam 31 godinu. Svaka duža pauza bi bila sve teža za vraćanje s obzirom da gubim rang. Morao bih da igram slabije turnire, a sebe ne vidim u tome. Mislim da ste iz ovog konteksta sve razumjeli šta ću da objavim uskoro – rekao je Krajinović.

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!