Učenici provode dan u prirodi: Odobren prolaz za dva vozila na Banj brdo

141
Zbog aktivnosti koje Delegacija Evropske unije u BiH sprovodi povodom obilježavanja Dana Evrope za četvrtak, 1. juna Turistička organizacija grada Banjaluka odobrila je dolazak na lokaciju Banj brda, za dva vozila, saopšteno je iz Gradske uprave.

Kako je navedeno u dopisu EU Info centra u BiH upućenom Turističkoj organizaciji grada Banjauka, za potrebe organizacije navednih aktivnosti na Trešnjiku u kojem će učestvovati učenici Elektrotehničke škole „Nikola Tesla“, a u saradnji sa Školom sporta „Kasper“, planiran je prolazak dva automobila na izletište Trešnjik.

“Ideja je da učenici provedu dan o prirodi i uče o okolini, ekologiji i kulturi, kroz zabavnu igru otkrivanja tragova na potezu šumske staze do Trešnjika, gdje je cilj. Najboljim ekipama biće uručene nagrade, a za djecu je organizovan piknik”, navedeno je u saopštenju.

Dodaju kako je planiran polazak u 9: 45 časova, a povratak do 13.00 časova.

Podsjećanja radi, na snazi je i dalje zabrana saobraćaja za Banj brdo, te nije riječ o puštanju u saobraćaj puta prema najpopularnijem izletištu, zbog čega su organizatori zatražili pristup određenim vozilima na toj lokaciji.

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!