motorijada

Zbog održavanja skupa pod nazivom „MOTO FEST BANJALUKA 2023“, u organizaciji Moto kluba „STRŠLJEN“ biće obustavljen saobraćaj u Banjoj Luci, i to u:

  • u lijevoj saobraćajnoj traci Ulice Teodora Kolokotronisa na dijelu od kružnog toka do Ulice Makarija Sokolovića – gledano od kružnog toka, u vremenskom periodu od 17.00 do 20.00 časova 27. maja;
  • na Bulevaru cara Dušana, na dijelu od Ulice kralja Petra I Karađorđevića do Ulice Teodora Kolokotronisa, u Ulici Teodora Kolokotronisa na dijelu od Bulevara cara Dušana do Ulice Patrijarha Makarija Sokolovića, u Ulici Teodora Kolokotronisa na dijelu od Bulevara cara Dušana do Ulice Đure Daničića i u desnoj saobraćajnoj traci Ulice Teodora Kolokotronisa na dijelu od kružnog toka do Ulice Makarija Sokolovića – gledano od kružnog toka, u vremenskom periodu od 5,00 časova 25. maja do 17.00 časova 28.maja.

Za vrijeme trajanja obustave saobraćaja biće omogućen  bezbjedan i nesmetan pristup do tvrđave Kastel iz Ulice Makarija Sokolovića i ulaz u tvrđavu Kastel iz navedenog smjera.

Za vrijeme trajanja obustave saobraćaja regulisanje i preusmjeravanje saobraćaja vrši na propisan način.

Molimo učesnike u saobraćaju na oprez i razumijevanje.

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!