karneval_banjaluka
Pripreme za drugo izdanje Banjalučkog karnevala su u toku, a sve posjetioce u periodu od 26. do 28. maja očekuje sjajna atmosfera na ulicama Banjaluke, poručili sui z Gradske uprave.

Osim karnevalske žurke planirane za 26. maj, te centralnog događaja koji će biti održan, 27. maja od 20.00 časova, u nedjelju, 28. maja na Trgu Krajine biće održan i Dječiji karneval i to u novom terminu – sa početkom u 11.00 časova.

Naime, za učešće na karnevalu prijavio se veliki broj mališana banjalučkih vrtića, ali i učenika osnovnih škola sa područja grada koji već vrijedno rade na izradi kreativnih karnevalskih maski i kostima.

S ciljem očuvanja životne sredine maske će i ove godine biti izrađene od recikliranog materijala, a one koji izrade najkreativnije kostime na ovu temu očekuju i vrijedne nagrade.

Ne propustite priliku da budete dio jedinstvene atmosfere jer narednog vikenda sve posjetioce očekuje mnogo smijeha, druženja, pjesme i dobre zabave, a ljepota, raznolikost i šarolikost plesnih kostima svakako će uljepšati ovu jedinstvenu turističku manifestaciju.

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!