dvorana-centar-banjaluka-odbojka

Više od hiljadu odbojkašica iz regiona učestvuje na manifestaciji „Majski dani odbojke“, koja se održava u Sportskoj dvorani „Centar“.

Manifestaciju, koja se održava jedanaesti put u našem gradu, otvorio je gradonačelnik, Draško Stanivuković.

Tom prilikom je poručio kako se trudimo da na svakom mjestu, gdje god to možemo – promovišemo sport.

-Lijepo je vidjeti mlade sportiste iz brojnih gradova sa ovih prostora, koji se bave odbojkom, zdravim načinima života i usvajaju lijepe navike. Manifestacuju organizuje naš klub „Inova“, koji je postigao zavidne rezultate i na čemu im čestitam – kazao je gradonačelnik.

Grad Banja Luka, kako je naveo, pružio je podršku i za ovogodišnje „Majske dane odbojke“.

-I sam želim da budem primjer zdravih navika i sporta, tako da ću učestvovati u trci sa preprekama, koja se danas održava u našem gradu – kazao je on.

Direktor Sportskog centra „Borik“, Nenad Talić kazao je da su u tom centru uvijek raduju kada se organizuje jedan ovakav događaj u prostorijama SC „Borik“, ovaj put u dvorani „Centar“.

-Klub „Inova“ radi sjajan posao i ovaj put je organizator manifestacije međunarodnog karaktera. Uvijek ćemo biti podrška klubovima, kao i do sada – zaključio je Talić.

U ime organizatora Odbojkaškog kluba „Inova“, sportski direktor Dario Savović rekao je ovo su 11. Majski dani odbojke i da se igraju u pet kategorija, te da ekipe dolaze iz gradova Republike Srpske, Federacije BiH, Srbije i Hrvatske.

-Ugostili smo i ekipu beogradske Crvene zvezde, sa kojom imamo sjajnu saradnju. Ovom prilikom, zahvaljujemo Gradu i SC „Borik“, koji su nas i ove godine podržali – kazao je on.

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!