Јoš tačno šest dana dijeli nas od šestog po redu Moto Festa Banjaluka 2023, koji je će se održati od 25. do 27. maja na tvrđavi Kastel.

Kako je i ranije najavljeno za sve ljubitelje dvotočkaša pripremljen je bogat i sadržajan program koji će tokom trodnevnog trajanja u Banjaluku privući veliki broj posjetilaca iz zemlje, regije i inostranstva. Organizator događaja Moto klub Stršljen ovaj događaj realizuje sa ciljem promocije moto sporta i moto turizma u Banjaluci, kao i unapređenja sadržaja i ponude za bajkere koji svake godine u sve većem broju posjećuju ovaj događaj.

Da su bajkeri ljudi velikog srca i ove godine potvrđuje bogat nagradni fond humanitarne tombole koja će se realizovati tokom trajanja Moto Festa.

Foto: Ustupljena fotografija

Foto: Ustupljena fotografija

Glavne nagrade su: električni skuter /NEO’s/ koji daruje Moto šop #7, ovlašteni Јamaha distributer i serviser za BiH i Motocikl Voge 125r koji daruje 4×4 Centar iz Širokog Brijega koji se na ovogodišnjem Moto sajmu predstavljaju sa brendovima VOGE i SEGWAY.

I to nije sve, jer tu su i ostale vrijedne nagrade ovogodišnjih izlagača na Moto sajmu i prijatelja Moto Festa. Ostvareni prihodi od humanitarne tombole namjenjeni su udruženju “Iskra” iz Banjaluke i njihovom projektu “Roditeljska kuća”. Finalno izvlačenje nagrada biće u subotu 27. maja u 22.00 časa.

Na Moto sajmu 2023 predstaviće se najveći moto brendovi i proizvođači moto opreme: Ducati, Indian Motorcycle, Polaris, Moto Guzzi, Aprilia, Yamaha, Piaggio, Can – Am, CF Moto, Custom Moto Platz, Triumph, Steel Horse Harley Davidson, Voge, Segway.

Da bi sve bilo upotpunjeno sa dobrom atmosferom i zabavom pobrinuće fantastični bendovi Koza Mostra, Goran Bare & Majke, Kerber, Goblini, Deca Loših Muzičara, ЈU Grupa, Ortodoks Celks, Iskaz, Let3, koji će nastupiti na glavnom stejdžu u okviru dnevnog programa Moto Festa. Zabave neće nedostajati i tokom dana kada će posjetioce u dnevnom programu zabavljati: Najda – Balkan Trip, Rok Apoteka,  Đango & Spejs Kaubojs, Strings.

Ulaz za sve bajkere i ove godine je besplatan, a svi oni koji to nisu ulaznice za koncertni program mogu da kupe putem prodajnog sistema gigstix.ba, na Trgu Krajine, te u cafe baru Košnica i Hej DŽo.

Moto Fest ove godine organizuje zanimljive sadržaje i za najmlađe.

U subotu 27. maja od 10.00 časova klince i klinceze očekuje odlična zabava na Dječijem Moto Festu. Koncert dječijeg hora Vrapčići, stant vožnje, fotkanje sa bajkerima na dvotočkašima, samo su neki od sadržaja koji su pripremljeni za najmlađe poslednjeg festivalskog dana.

I to nije sve, jer ekipa iz MK Stršljen će se potruditi da nagradi najmlađu publiku za njihovu kreativnost i maštovitost. Najbolje obučen klinac ili klinceza u “naj rok stilu” imaće priliku da osvoji jednu od tri vrijedne nagrade: mali čoper motor, kožni dječiji bajkerski prsluk ili Moto Fest 2023 majicu.

Svoj kutak na Moto Festu tako će i ove godine pronaći najmlađa publika, koja će biti u prilici da kroz njima prilagođen program osjeti duh festivalske atmosfere.

U istom periodu banjalučani će pored brojnih dvotočkaša dočekati i četverotočkaše, ljubitelje adrenalina i brzine jer je kraj maja rezervisan i za Kvad Vik od 25. do 28. maja. Јoš jedan razlog više zašto baš u ovom periodu posjetiti Banjaluku.

Јedno je sigurno Moto Fest, Banjaluka 2023 ove godine garantuje odličnu zabavu i provod. Sve informacije o novostima i sadržajima ovogodišnjeg “Moto Festa, Banjaluka 2023” dostupne su na zvaničnoj stranici događaja motofestbl.com.

Izvor: RTRS

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!