SERVISNE INFORMACIJE

127

SERVISNE INFORMACIJE
ZA GRAD BANJA LUKU 12./13. 05. 2023. godine

Prema podacima s kojima raspolaže ovo Područno odjeljenje:

 Devet krivičnih djela: nanošenje tjelesnih povreda 1, nasilje u porodici 2, teška krađa 1, krađa 2, ugrožavanje sigurnosti 1, oštećenje i oduzimanje tuđe stvari 1 i ostalo 1.
 Javni red i mir je narušen četiri puta sa pet prekršaja: tuča i fizički napad 3, ometanje državnog organa u vršenju javne funkcije 1 i ostalo 1.
 Osam saobraćajnih nezgoda, jedna sa posljedicama po lica u kojoj je jedno lice zadobilo lakše tjelesne povrede.

 Služba hitne medicinske pomoći: pregledano je 97 odraslih pacijenata i 16-oro djece, a obavljeno je 12 kućnih posjeta.
 Univerzitetski klinički centar, Odjel za akušerstvo: obavljeno je 8 poroda i rođeno 8 beba, četiri djevojčice i četiri dječaka.

 Vatrogasna brigada je imala dvije intervencije: požar 1 i tehnička intervencija 1.

 Snabdijevanje grada električnom energijom jutros je uredno.

 Snabdijevanje grada vodom jutros je uredno a kvalitet isporučene vode zadovoljava odredbe Pravilnika o higijenskoj ispravnosti vode za piće.

PROGNOZA VREMENA ZA BANJA LUKU za 13. maj 2023. godine
Prvi dio dana pretežno suvo i malo toplije vrijeme uz sunčane periode. Od sredine dana i tokom popodneva nestabilno uz čestu kišu i pljuskove sa grmljavinom, a moguće su i lokalne nepogode u široj regiji. Vjetar slab i promjenljiv, popodne postepeno jača jugoistočni. Minimalna temperatura vazduha oko 8°S. Maksimalna temperatura vazduha oko 19°S.

IZVOR:PODRUČNO ODJELJENJE CZ BANJA LUKA

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!