centar-grada-scaled
Povodom održavanja manifestacija Dan Evrope i Evropske noći muzeja, 13. maja biće obustavljen saobraćaj u Ulici kralja Petra I Karađorđevića, na dijelu od Aleje Svetog Save do Ulice Marije Bursać od 20:00 do 24:00 časa, saopšteno je iz Gradske uprave.

Na linijama javnog prevoza putnika biće obavljene sljedeće korekcije – u vremenskom periodu od  20.00  do 24.00 časa na linijama javnog prevoza putnika koje saobraćaju Ulicom kralja Petra I Karađorđevića, dio od Bulevara cara Dušana do Ulice aleja Svetog Save, biće izvršeno preusmjeravanje autobusa u Bulevar cara Dušana, Kninska, Vidovdanska, Vuka Karadžića i dalje postojećom trasom.

Za vrijeme trajanja obustave saobraćaja regulisanje i preusmjeravanje saobraćaja vršiće se na propisan način od strane pripadnika službenih lica Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske.

Mole se svi učesnici u saobraćaju za oprez i razumijevanje, zbog otežanog odvijanja saobraćaja za vrijeme održavanja manifestacije „Dana Evrope i Evropske noći muzeja“.

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!