prva-kuljanska-ulica-nastavak-rekonstrukcije
Obavještavaju se građani da će u vremenskom periodu od 12. do 20.maja, biti obustavljen saobraćaj za sva vozila u I kuljanskoj ulici, na dijelu od 16. krajiške narodnooslobodilačke udarne brigade do kružnog toka, zbog izvođenja završnih radova „Rekonstrukcija Prve kuljanske ulice u Kuljanima“, navedeno je na sajtu Gradske uprave. 

Za vrijeme izvođenja radova, odnosno obustave saobraćaja, prigradske linije Zalužani – Barlovci i Zalužani – Kuljani, se iz smjera Kuljana skraćuje do stajališta „Kasarna“, odnosno putnici će od kružnog toka do nadvožnjaka pješačiti do autobusa 13A i dalje registrovanom trasom.

Alternativni pravci za putnički saobraćaj iz smjera grada ka Kuljanima i Barlovcima je preko Trna i Ramića, a iz smjera Kuljana je preko Ramića ili magistralnim putem M-16.

Za vrijeme izvođenja radova biće omogućen pješački saobraćaj.

Za vrijeme trajanja obustave saobraćaja regulisanje i preusmjeravanje saobraćaja vršiće se na propisan način postavljanjem privremene saobraćajne signalizacije.

Mole se svi učesnici u saobraćaju za oprez i razumjevanje, zbog otežanog odvijanja saobraćaja za vrijeme izvođenja radova.

Radove izvodi preduzeće „Niskogradnja“ d.o.o. Laktaši, poručuju iz Gradske uprave Banjaluka.

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!