maturanti-banjaluka (1)
Maturanti koji žele da ostvare pravo na besplatnu matursku proslavu, mogu od sutra, 11. maja da se prijave u Domu omladine, piše na sajtu Grada Banjaluka. 

Gradonačelnik Draško Stanivuković kazao je da će svi maturanti koji žele podršku Grada za matursku proslavu, istu i dobiti i da se od sutra jave u Dom omladine, gdje će moći da ostave potrebne podatke za isplatu ove podrške koja se realizuje prvi put u Banjaluci.

“Ovo je znak pažnje prema vama maturantima i posvećnost da tog dana proslavimo jedan od najvažnijih dana u vašim životima”, kazao je on.

Potrebno je da maturanti dostave broj tekućeg računa na koji žele da im novac bude uplaćen, te jedinstveni matični broj vlasnika tog računa.

Prijave maturanata će zaprimati nadležne gradske službe od sutra, 11. maja do 18. maja, i to radnim danima od 9 do 18 časova, vikendom odnosno subotom i nedjeljom od 11 do 17 časova.

Svim maturantima koji se prijave za podršku Grada biće uplaćeno na račune po 80 KM, izuzev onim kojima je maturska proslava nešto skuplja i njima će biti uplaćen taj iznos. Po prijavi, već drugi radni dan novac će im biti i uplaćen.

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!