SERVISNE INFORMACIJE

97

SERVISNE INFORMACIJE
ZA GRAD BANJA LUKU 26./27. 04. 2023. godine

Prema podacima s kojima raspolaže ovo Područno odjeljenje:

 Jedno krivično djelo: nasilje u porodici.
 Javni red i mir je narušen četiri puta sa pet prekršaja: vrijeđanje 2, ometanje državnog organa u vršenju javne funkcije 1 i ostalo 2.
 Pet saobraćajnih nezgoda, povrijeđenih lica nije bilo.

 Služba hitne medicinske pomoći: pregledana su 83 odrasla pacijenta i 21-o djete, a obavljena su 22 izlaska na teren.
 Univerzitetski klinički centar, Odjel za akušerstvo: obavljena su 4 poroda i rođene 4 bebe, jedna djevojčica i tri dječaka.

 Vatrogasna brigada nije imala intervencija.

 Snabdijevanje grada električnom energijom jutros je uredno, a zbog izvođenja planiranih radova na elektroenergetskim objektima danas će bez električne energije biti:
 U vremenu od 09,00 do 14,00 časova dijelovi ulica: Petra Velikog, Prvog krajiškog proleterskog bataljona, Ranka Miličevića i Njegoševa, te dio naselja Rekavice.

 Snabdijevanje grada vodom jutros je uredno a kvalitet isporučene vode zadovoljava odredbe Pravilnika o higijenskoj ispravnosti vode za piće.
Danas, 27.04.2023. godine izvodiće se radovi na cjevovodu u ulici Romanijska što će u periodu od 09,00 do 18,00 časova dovesti do privremenog prekida u vodosnabdijevanju potrošača u dijelu navedene ulice i dijelu naselja Paprikovac.
PROGNOZA VREMENA ZA BANJA LUKU za 27. april 2023. godine
Ujutro pretežno vedro i svježije, ponegdje uz maglu u dolinama rijeka. Tokom dana pretežno sunčano uz promjenljivu oblačnost i toplije vrijeme. Uveče slaba prolazna oblačnost. Vjetar slab i promjenljiv. Minimalna temperatura vazduha oko 4°S. Maksimalna temperatura vazduha oko 19°S.

Izvor:PODRUCNO ODJELJENJE C.Z BANJA LUKA

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!