Nova vozila koja traže prve vlasnike, oldtajmeri, terenska vozila, trkaći i električni automobili danas privlače poglede Banjalučana na Trgu Krajine.

Četvorotočkaši različitih izgleda, sposobnosti i namjena postavljeni su na centralnom banjalučkom Trgu, a biće izloženi i sutra, u okviru Auto Show-a, povodom obilježavanja Dana grada.

Ukoliko vas interesuju automobili, danas na Trgu Krajine možete vidjeti modele poput novog SUV-a Dacia Duster, ali i dobro poznatog oldtajmera – vojnog Jeep-a, kojeg ste mogli vidjeti u kultnim ratnim filmovima.

Takođe, izložena su i terenska vozila za avanture van kolovoza, a kao predstavnike novih trendova u svijetu automobilizima, možete vidjeti i modele sa električnim pogonom.

Kako su juče istakli organizatori za BL portal, ovim izlaganjem pored promocije automobila, nastoji se ukazati i na značaj bezbjednosti u saobraćaju, tako da će na ovogodišnjem Auto Show-u učestvovati i predstavnici Auto – moto saveza Republike Srpske, Agencije za bezbjednost saobraćaja i Internacionalne policijske asocijacije.

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!