Eko toplane Banjaluka od 1. aprila primjenjuju korigovanu cijenu grijana u skladu sa Zaključkom o davanju saglasnosti na povećanje cijena proizvodnje i isporuke toplotne energije, saopšteno je iz Eko toplana.

Iz Eko toplana podsjećaju da je Zaključak donijela Skupština grada Banjaluka na sjednici održanoj 22. marta 2023. godine.

Računi za april biće obračunati u skladu sa ovim zaključkom, po korigovanim cijenama, navodi se u saopštenju.

Iz Eko toplana obavještavaju korisnike da je sezona grijanja produžena i nakon 15. aprila, s obzirom na vremenske prilike i niže spoljašnje temperature i da će trajati do petka, 28. aprila.

– Iako je prema Odluci o opštim uslovima za proizvodnju, isporuku i korištenje toplotne energije zvanični završetak sezone 15. april, odnosno kada srednja dnevna temperatura dva dana uzastopno iznosi preko 12 stepeni, od početka obavljanja komunalne djelatnosti 2018. godine, Eko toplane su kao društveno odgovorno privredno društvo, kojem je prioritet zadovoljan korisnik, završavale sezonu i nakon što su stečeni propisani uslovi, kako bismo našim potrošačima obezbijedili komfor boravka u stambenim i poslovnim prostorima – ističu iz Eko toplana.

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!