Borac pobjedom uveličao jubilej Predragoviću

96

BANjALUKA – Borac je ostvario veoma značajnu pobjedu u prvenstvu BiH. Savladali su Igman sa 1:0 a ovu utakmicu obilježio je i 100. nastup Fedora Predragovića u crveno plavom dresu.

Borac je odigrao odlično prvo poluvrijeme u kojem je propustio veliki broj prilika da dođe i do ubjedljivije pobjede.

U petom minutu Nedeljko Piščević je bio u odličnoj prilici ali se spetljao i šansa je propala. Borac je napadao i prijetio pa je u 15.minutu Benjamin Tatar izašao ispred golmana gostiju Ajdina Ćemana a čuvar mreže je odlično intervenisao.

Isti igrač je bio u prilici u 27.minutu kada je iz dobre pozicije šutirao tik pored stative. Pet minuta kasnije šutirao je raspoloženi Nikola Ninković koji je pogodio spoljni dio mreže.

Borac je poveo u 35.minutu. Nakon duela Ninkovića i Velića sudija Dražen Marić je pokazao na penal, a upravo je Nikola preuzeo odgovornost i pogodio za vođstvo.

Na startu drugog dijela Borac je nastavio sa pritiskom a dobre prilike su propustili Tatar i Ninković. Umalo da je Igman kaznio pronašaje jer je u 58.minutu Mersudin Ahmetović dobro zahvatio loptu nakon ubacivanja a na mjestu je bio golman Ćetković. Imao je zatim šansu i Bojo čiji udarac je izblokiran

Banjalučani su sve mogli da riješe u 80.minutu. Kulašin je oduzeo loptu , uposlio Lukića koji je pogodio spoljni dio mreže.
Izvor:GLAS SRPSKE

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!