Banjaluka: Gradski trotinet sa mosta bacili u Vrbas

236

Nakon što je Grad obezbijedio 200 trotineta koji se mogu iznajmiti na više lokacija u Banjaluci mnogi su bili skeptični i očekivali da “neće baš sve teći po planu”.

Nažalost, njihove prognoze su se i obistinile.

Banjaluka je ponovo “u centru skandala” zbog jedne ili više neodgovornih i bezobraznih osoba, koje su odlučile da se ovaj put “iživljavaju” upravo na trotinetima.

Kako se može viđeti na video snimku koji se šeruje po društvenim mrežama, ovo prevozno sredstvo završilo je u Vrbasu kod Venecija mosta.
– Uopšte nije jasno “koji mozak” moraš biti da gradski trotinet nakon korišćenja baciš u rijeku. Bože sačuvaj! Šta je ovo? – pita se ovo upravo autor snimka koji je izvukao trotinet iz vode, a prethodno je, kako i sam kaže, gledao kako se ovaj incident odigrava.

Za one koji su se odlučili da urade ovako nešto, što šalje jako ružnu sliku iz Banjaluke, imao je kratku i jasnu poruku:

– Sram da vas bude.

Spekuliše se da se incident dogodio prije nekoliko večeri u ranim jutarmjim časovima, a korisnici popularnih društvenih platformi očekuju da se počinioci što prije otkriju i sankcionišu, te da se ovakvo nešto više nikada ne dogodi u gradu na Vrbasu.

Izvor:GLAS SRPSKE

 

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!