Trodnevna avantura u Banjaluci: Mađarski talenti ispunili san na Srpska openu FOTO

111
Djecak-teniseri-madjarska-banjaluka
Mađarski teniski talenti Nora Ungvari (10) i Vilmoš Suč (9) trodnevnu avanturu na Srpska openu pamtiće do kraja života.

Mlade nade u Banjaluku su došle sa svojim porodicama kako bi na djelu vidjele najboljeg tenisera svih vremena, Novaka Đokovića.

Prvi dan u Parku Mladen Stojanović nije bio uspješan, pošto nisu uspjeli da “uhvate” Noleta.

Neizvjesnost i zabrinutost ubrzo su zamijenili široki osmjesi. Jer, Nora i Vilmoš su uspjeli da “ulove” Đokovića, slikaju se s njim, te čak i da dobiju autogram. Snovi su ispunjeni…

I ne samo to. Nakon što su se fotkali sa svojim idolom, uspjeli su da se uslikaju i sa Andrejom Rubljovim, Gaelom Monfilsom, Bornom Ćorićem.

 

Dolazak u Republiku Srpsku bio im je pun pogodak. I, kako kažu, neće ga nikada zaboraviti.

“U Banjaluci mi je bilo fantastično. Uživo sam vidjela igrače svjetske klase, gledala kako igraju tenis i na kraju sam ih i upoznala. Ovo je nešto što ću pamtiti do kraja života i biće mi motivacija da nastavim da treniram kako bih jednog dana i ja stajala na teniskom terenu”, nije skrivala oduševljenje Nora.

Osmjeh sa lica nije skidao ni Vilmoš. Upoznati Novaka njegov je bio san. A pošto u maju slavi rođendan, put u Banjaluku bio je poklon njegove porodice. Ljepši dar nije mogao ni da zamisli.

“Bilo mi je sjajno. Na terenu sam vidio najboljeg tenisera svijeta. Atmosfera na tribinama je bila nevjerovatna. Naveče sam i upoznao Novaka, slikao se sa njim i drugim omiljenim teniserima. Ovaj dan nikada neću zaboraviti”, poručio je oduševljeni dječak, prenosi UNA.

A nema sumnje da će iskustvo iz Banjaluke Vilmošu poslužiti na “Smrikva boulu”, najvećem evropskom turniru nada koji će biti održan od 17. do 24. juna.

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!