Povodom održavanja Međunarodne biciklističke trke “Beograd – Banjaluka 2023” i prolaska učesnika ove sportske manifestacije područjem koje pokriva Policijska uprava Banjaluka obavještava građane da će na snazi biti sukcesivna obustava saobraćaja.

Obustava saobraćaja planirana je dana 21. aprila 2023. godine u vremenskom periodu od 12.30 do 15.15 časova na dionici autoputa 9. januar – dionica Prnjavor – Јakupovci, na magistralnom putu M – I 101 dionica Klašnice – Šargovac (Prijedorska petlja) i magistralnom putu M – I 108 dionica Šargovac (Banjaluka) – Prijedor.

Dana 22. aprila 2022. godine, u vremenskom periodu od 14.30 do 16.00 časova, na magistralnom putu M – I 101 dionica Aleksandrovac – Laktaši, dionica Laktaši – Klašnice i dionica Klašnice – Banjaluka 1 (završnica autodrom Zalužani).

U cilju bezbjednosti svih učesnika sportske manifestacije, kao i učesnika u saobraćaju PU Banjaluka apeluje na vozače da u navedenim vremenskim intervalima koriste alternativne pravce kako ne bi došlo do saobraćajnih gužvi, dužih zadržavanja ili zastoja u saobraćaju.

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!