Srpska open promijeniće dinamiku života u Banjaluci – poštovati pravila (VIDEO)

103

Teniski turnir Srpska open privremeno će promijeniti dinamiku života u Banjaluci

Radno vrijeme ugostiteljskih objekata je već produženo, a uslijediće i izmjene u režimu saobraćaja.

Na prostoru oko Teniskog centra saobraćaj će od 16. do 23. aprila biti u potpunosti obustavljen i to u ulicama Doktora Mladena Stojanovića, Olimpijskih pobjednika, Gundulićevoj i ogranku Bulevara srpske vojske, na dijelu od broja 150 do ulice Olimpijskih pobjednika.

Iz Ministarstva unutrašnjih poslova apelovali su na korištenje alternativnih pravaca da ne bi došlo do zastoja u saobraćaju.

Načelnica Odjeljenja za odnose s javnošću MUP-a Republike Srpske Mirna Miljanović apelovala je u Јutarnjem programu RTRS-a na poštovanje javnog reda i mira i pravila koja su definisali organizatori turnira.

MUP preduzima sve potrebne mjere i radnje kako bi turnir protekao u povoljnom bezbjednosnom ambijentu.

Policijski službenici su u stalnom kontaktu sa organizatorima turnira, kako bi se ispoštovali svi bezbjednosni aspekti i procedure koji predstavljaju standarde ove vrste turnira, navode iz MUP-a.

Iz MUP-a savjetuju građane da poštuju naredbe policijskih službenika na terenu, te da se pridržavaju zvaničnih pravila ponašanja koje izdao organizator i sa sobom ne nose alkohol, velike ruksake, torbe, kišobrane i slično.

Svi posjetioci turnira proći će protivdiverzione preglede od strane policijskih službenika na ulazima u lokaciju gdje se održava turnir, a preporuka je da u cilju izbjegavanja gužvi, na lokaciju dođu bar dva sata prije početka zakazanog meča.

Osim policijskih službenika, za potrebe turnira kao volonteri su angažovani i kadeti Policijske akademije.

Iz MUP-a apeluju na građane da policiji prijave svako sumnjivo ponašanje.

Podsjećaju da je na snazi zabrana upotrebe dronova u blizini navedene lokacije.

Iz MUP-a navode da nastavaljaju i sa aktivnostima u pravcu identifikovanja lica koja se bave onlajn preprodajom ulaznica u cilju njihovog procesuiranja i sankcionisanja.

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!