Sutra, 11. aprila, u vremenu od 8.00 do 17.00 časova, biće obustavljen saobraćaj za sva vozila u Ulici Vuka Karadžića na dijelu od raskrsnice sa  Vidovdanskom ulicom do raskrsnice sa Ulicom Jovana Dučića, zbog asfaltiranja pomenute ulice, saopštili su iz Gradske uprave.

Za vrijeme obustave saobraćaja izvršiće se preusmjeravanje autobusa na linijama javnog gradskog i prigradskog prevoza, i to:

  • linije 13p, 19 i 20 se preusmjeravaju iz Vidovdanske ulice Ulicom Prvog krajiškog korpusa, Trive Amelice, Krajiških brigada i dalje postojećom trasom, u povratku istim ulicama obrnutim redoslijedom,
  • linija 7 se preusmjerava iz Ulice Vuka Karadžića, Ulicom Prvog krajiškog korpusa, Trive Amelice, Krajiškoh brigada i dalje postojećom trasom, u povratku istim ulicama obrnutim redoslijedom.

Za vrijeme izvođenja radova biće omogućen pješački saobraćaj.

Za vrijeme trajanja obustave saobraćaja regulisanje i preusmjeravanje saobraćaja vršiće se na propisan način postavljanjem privremene saobraćajne signalizacije.

Mole se svi učesnici u saobraćaju za oprez i razumijevanje, zbog otežanog odvijanja saobraćaja za vrijeme izvođenja radova.

Radove izvodi preduzeće „Kozaraputevi“ d.o.o. Banjaluka.

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!