Fudbalski klub Borac nedavno je dobio novo rukovodstvo, nakon što su svi članovi dotadašnjeg Upravnog odbora podnijeli ostavke.

Na mjesto predsjednika kluba došao je Milan Tegeltija, savjetnik predsjednika RS Milorada Dodika za pravna pitanja i bivši predsjednik Visokog sudskog i tužilačkog savjeta BiH, a od članova bivšeg rukovodstva, u klubu je ostao samo Bogoljub Zeljković, koji je obavljao funkciju potpredsjednika.

Sedam dana nakon izbora novog rukovodstva, saopštenjem su se, posredstvom društvenih mreža, oglasili Lešinari, napomenuvši šta očekuju od uprave koja je stupila na dužnost.

Saopštenje Lešinara prenosimo u cjelosti.

“Od nove uprave u narednim danima očekujemo jasan plan razvoja kluba!

– Kao prvo i osnovno, želju da se naš klub vrati na mjesto koje mu pripada, od plasmana na tabeli do same organizacije vođenja kluba!

– Jasan plan i program razvoja omladinske škole i mladih igrača.

– Očekujemo u prvom prelaznom roku da se dovedu igrači koji će moći adekvatno odgovoriti ambicijama kluba.

– Stava smo da nam je svako takmičenje bitno od “Kupa Republike Srpske” sve do “evropskih” takmičenja! Kao i da ne trebamo ispadati od poluamaterskih klubova, drugoligaša, ribara, konobara, gubiti licence i slično!

Ono što smo zamjerali staroj upravi, očekujemo od nove da ispravi, da postanemo ozbiljan i konačno stabilan klub sa pobjedničkim mentalitetom!

NA NAS NEĆE UTICATI POLITIČKE PRIČE LJUDI KOJI SU RUŠITELJI KLUBA I KOJI SJEDE IZA TASTATURA I JEDINI CILJ IM JE PUŠTANJE NEGATIVNIH PRIČA RADI LIČNE I BOLESNE KORISTI! BIĆEMO ISKLJUČIVO FOKUSIRANI NA REZULTATE I RAD KLUBA JER KLUB I GRAD SU IZNAD SVIH NAS!

SVI NA PECARU!

BORAC TO SMO SVI!”, napisali su Lešinari na zvaničnoj Instagram stranici.

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!