Prodaja ulaznica za ATP turnir “Srpska open 2023” počeće danas, a zainteresovani će moći da kupe karte onlajn putem sajta srpskaopen.org, ali i u teniskom kompleksu tokom trajanja turnira, rekli su Srni u Teniskom savezu Republike Srpske.

U ponudi će tokom poslijepodnevnih časova biti dva tipa ulaznica, i to za centralni teren, kojom će biti omogućen pristup i ostalim terenima za mečeve, kao i FAN zoni, te posebna ulaznica za FAN zonu, koja će se moći pristupiti terenima za mečeve jedan i dva.

Direktor turnira Đorđe Đoković ranije je rekao da će se ulaznice za turnir, koji će biti održan od 16. do 23. aprila, moći kupiti u Banjaluci i Beogradu, kao i u onlajn prodaji.

LJubitelji tenisa će na ATP turniru “Srpska open” imati priliku da gledaju srpskog tenisera Novaka Đokovića, kao i veliki broj svjetskih teniskih zvijezda.

Osim Đokovića, u Banjaluci će igrati Andrej Rubljov, Stanislas Vavrinka, Borna Ćorić, Gael Monfis, Rišar Gaske, Fabio Fonjini, Laslo Đere, Filip Krajinović…

“Srpska open 2023” predstavlja ATP turnir iz serije 250, koji se nakon dvije uzastopne godine u Beogradu, ove godine održava u Banjaluci.

PODIJELI

1 komentar

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!