Pod sloganom „Pridruži se i ti“, u Banjaluci je u toku veliko proljećno uređenje grada, a svi sugrađani su pozvani da učestvuju u ovoj velikoj akciji i time osvoje vrijedne nagrade za svoju zajednicu etažnih vlasnika ili naselje, saopšteno je iz Gradske uprave.

-Želja nam je da imamo što veće učešće naših sugrađana u akciji. Zato pozivam sve građane, zajednice etažnih vlasnika, mjesne zajednice, grupe građana iz naselja da se pridruže akciji i da zajedno uređujemo naše životne prostore i samim tim naš grad – poručila je savjetnica gradonačelnika za društvene djelatnosti, Milada Šukalo, koja je i koordinator akcije „Čisto lice grada“.

Kako je istakla, najvrednije grupe građana, etažnih vlasnika i ostale koji se okupe od Grada će dobiti parkinge za bicikle ili sadnice, zavisno od toga šta im je više potrebno.

Sve prijedloge i sugestije u vezi sa aktivnostima koje bi se mogle realizovati u njihovom naselju, Banjalučani mogu uputiti putem elektronske pošte na adresu: blgradcistoglica@banjaluka.rs.ba ili putem broja telefona 051/244-593.

Takođe putem navedenih kontakata zainteresovani se mogu prijaviti za učešće u akciji „Čisto lice grada“.

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!