Grad Banja Luka poziva višečlane porodice da se prijave na javni poziv za dodjelu jednokratne novčane pomoći za poboljšanje uslova stanovanja porodica sa četvoro i više djece.

Javni poziv je otvoren do 18. aprila, a kako je predviđeno – jedna porodica može dobiti najviše 5.000 KM, saopštili su iz Gradske uprave.

Da bi porodica mogla da ostvari ovu jednokratnu novčanu pomoć, mora da ima prebivalište na teritoriji grada, stambenu jedinicu ili zemljište na kojem se ona nalazi u svom vlasništvu, te da je korisnik prava Centra za socijalni rad.

Visina i broj odobrene jednokratne novčane pomoći, zavisi od planiranih i raspoloživih  sredstava  u budžetu Grada, za ovu namjenu.

Sve pristigle prijave razmatraće Komisija za dodjelu jednokratne novčane pomoći za poboljšanje uslova stanovanja porodica sa četvoro i više djece.

Prijave na javni poziv potrebno je predati Odjeljenju društevene djelatnosti putem Prijemne kancelarije Gradske uprave Grada Banja Luka, broj 16 ili poštom.

Sve informacije u vezi sa Javnim pozivom mogu se dobiti putem telefona 051/244-444 lokal 494, ili direktno, u kancelariji broj 24.

Javni poziv i prijavni obrazac preuzmite OVDJE.

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!