U prostorijama Fudbalskog saveza Republike Srpske žrijebom su određeni parovi polufinala Kupa Republike Srpske “Dr Milan Jelić”.
Polufinalni parovi su: KRUPA NA VRBASU: Krupa – Laktaši, pobjednik susreta Slavija (Istočno Sarajevo)/Borac (Banjaluka) – Zvijezda 09 (Etno selo Stanišići).
Prve polufinalne utakmice su na programu 12. aprila sa početkom u 15.30 časova, a revanš dueli su zakazani za 3. maj u 16.30 časova. Prije polufinalnih duela biće na programu odloženi četvrtfinalni susret u Istočnom Sarajevu između Slavije i Borca, koji je na programu u srijedu, 5. aprila u 15.30 časova. Trofej brani Fudbalski klub Krupa.
Pored seniorskog Kupa izvučeni su parovi pretkola završnice Kupa Republike Srpske u juniorskoj konkurenciji. Žrijeb je bio poludirigovan, klubovi su podijeljeni u dvije grupe, istok i zapad.
Na istoku ću se sastati: ISTOČNO SARAJEVO: Slavija – Leotar (Trebinje), ZVORNIK: Drina – Modriča Alfa. Parovi na zapadu su: PRIJEDOR: Rudar Prijedor – Sloboda Nova banka (Mrkonjić Grad), GRADIŠKA: Kozara – Tekstilac (Derventa). Igra se jedna utakmica i to 5. aprila sa početkom u 15.30 časova, a ukoliko poslije 90 minuta pobjednik ne bude riješen automatski će se izvoditi jedanaesterci. Pobjednici mečeva priključiće se u završnici četvrtfinalu premijerligaškim timovima: Borcu (Banjaluka), Krupi (Krupa na Vrbasu), Željezničaru (Banjaluka), Slogi Meridian (Doboj), Radniku (Bijeljina) i Zvijezdi09 (Etno selo Stanišići).
PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!