Selektor Srbije Dragan Stojković Piksi i kapiten Dušan Tadić izašli su pred medije uoči početka kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

“Orlovi” će u petak od 20 časova i 45 minuta dočekati Litvaniju na stadionu “Rajko Mitić” u prvom kolu grupe G.

Pred meč su svoje utiske, razmišljanja i očekivanja iznijeli selektor Stojković zajedno sa kapitenom Tadićem.

Jedno od pitanja koje je bilo upućeno Piksiju je bilo i da li će protiv baltičke selekcije biti iznenađenja u postavi “orlova”.

“Spremamo, da. Zato smo i ovdje. Šta god da uradim, za vas je ‘Piksi šokirao‘, ‘Piksi iznenadio‘, a ja samo želim da izvučem maksimum. Tako da, vjerovatno ćete se iznenaditi. Ne mogu da govorim o sastavu tima. Ja ne zaboravljam da mi kroz tri dana imamo još jednu utakmicu. Treba biti mudar i pametan i napraviti strategiju”, odgovorio je Piksi.

Govorio je i o prvom protivniku na putu ka prekidu 23-godišnjeg posta kada je Evropsko prvenstvo u pitanju.

“Prema svim protivnicima gajimo poštovanje. O rezultatima litvanskog nacionalnog tima, to za vas nije zadovoljavajuće. Kao i uvijek, koncentrišemo se na našu igru. Biće izazov za nas, ali i za vas. Ovo je samo početak. Svih pet ekipa u grupi ima istu šansu, da bude dio Evrope. Znam da ste promijenili trenera i da neki igrači igraju u Srbiji. Imamo sve informacije o Litvaniji, kao i oni o nama. Tako da nema iznenađenja”, istakao je selektor Srbije.

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!