Jedan od najvećih restorana u jugoistočnoj Evropi Kentucky Fried Chicken (KFC) uskoro će biti otvoren i u Mostaru. Nakon što su prošle godine u Sarajevu otvorena dva restorana brenda KFC, kompanija Tastra d.o.o. koja je mosilac franšze ovog lanca brze hrane za Bosnu i Hercegovinu nastavlja širenje, piše BiznisInfo.ba.

Naime, kompanija je raspisala oglas za radno mjesto radnika u restoranu u Mostaru, što znači da uskoro planira otvaranje i u ovom gradu.

Zbog proširenja obima poslovanja i otvaranja novih restorana u potrazi smo za novim članovima koji ce se pridružiti našem timu. Tražimo timske igrače, fleksibilne, odgovorne i otvorene kandidate koji vole usvajati nova znanja. Predznanje nije uvjet, tu smo da te naučimo!, navedeno je u oglasu.

To je u skladu s najavama koje su izrečene prilikom otvaranja drugog restorana u Sarajevu.

Tada je rečeno da je u planu otvaranje KFC restorana i u drugim gradovima BiH.

Podsjetimo, prvi restoran KFC-a u Sarajevu otvoren je u SCC-u u avgustu prošle godine a drugi, drive-thru restoran, otvoren je u Bingo City centru u decembru.

KFC je drugi najveći svjetski lanac restorana koji dnevno usluži preko deset miliona gostiju u svojim restoranima širom svijeta. Specijaliziran je za prženu piletinu.

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!