Тренер кошаркаша Црвене звезде Душко Ивановић изјавио је данас да очекује тежак меч против Панатинаикоса у 28. колу Евролиге и додао да је битно да сви играчи београдског клуба дају све од себе на утакмици у Атини.

Црвена звезда је у Београду савлада Ефес 94:75 у мечу 27. кола најквалитетнијег европског клупског такмичења. Српски и регионални шампион ће сутра од 20 сати гостовати у Атини екипи Панатинаикоса.

– Биће тешка утакмица, клуб је промијенио тренера и увијек када се то деси дође нова енергија, играчи желе да се покажу у много бољем свјетлу. Биће новина и много теже да се спреми утакмица. Ми имамо циљ и жељу, хоћемо да се боримо да будемо међу осам. Најбитније је да сви играчи дају све од себе посебно у одбрани, вјерујем да је то и њима важније него да су се уписали у листу стрелаца – рекао је Ивановић.

Кошаркаш Црвене звезде Факундо Кампацо био је најбољи играч свог тима на мечу са Ефесом.

– Веома сам срећан због побједе над Ефесом, била нам је изузетно потребна. Имали смо два тешка пораза у АБА лиги и Евролиги. Било је потребно да вратимо менталитет и енергију која нас је красила. Навијачи су нам много помогли, дали велику подршку. Одиграли смо паметно свих 40 минута, то треба да пренесемо у Атину – навео је Кампацо.

Аргентински кошаркаш је истакао да је за Црвену звезду сваки меч као финале.

– Биће тешка утакмица у Атини. Добро играју, можда не побјеђују пуно у овом тренутку, али имају талентоване играче, добар тим, играју јако код куће, морамо бити спремни на то. Играћемо сваку утакмицу као да је финале – закључио је Кампацо.

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!